- Çalıştığınız İl/İlçe
- Konya
Konu Sahibi
Personeller askerlik dönüşü 8 temmuzda göreve başlamıştı. Kist maaşın kesenegini yaparken geçişe dönük maaşa ait bildirim dedim hazıran ayını...
Haziran Dönemini seçerek bildirimi yapmanız gerekiyor, Göreve Başlama tarihini de girin. Büyük ihtimal gene eski katsayıdan hesaplama...
Hocam şöyle yapsam olur mu. Ek mahiyetten haziran donemi geçmişe dönük maaşa ait bildirim(eski katsayidan) sonra kalan tutarlarida ek mahiyetten...
Aynen bu şekilde yapmalısınız, ancak katsayı farkının bildirimini yaparken tutarları kendiniz hesaplamanız gerekecek. Emsan verinizde bununla...
Anladım hocam yarin deneme yapayim.ek mahiyette haziran ayina ait geçmişe dönük maaşa ait bildirim ve katsayı farkı bildiriminde göreve başlama...
arkadaşlar ödeme emri belgesindeki tutar 126.742,56 tl keseneklerde çıkan tutar 126.720,18 tl. ödeme emri belgesi 22 tl fazla veriyor. hesap...
Temmuz ayi Kist maas bordrolarindan yukarıdaki tutarları çıkarıp, katsayı farkına ait bildirim olarak verecegim değil mi hocam.[ATTACH type="full"...
Neyden neyi çıkaracağınızı anlamadım ama yapmanız gerekeni söyleyeyim Kesenek Sistemine verileri girdiğinizde Özel Hizmet Tazminatı...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.