Mutemet Arşivi kesenekte hata durumu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mutemet61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mutemet61

Misafir
Konu Sahibi
arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var kesenekte bir personelimizin durum kodunu diğer bilgilerdeki değişikliklerde bıraktığımız için kesenekte hata veriyor ben bu durumu kbsden terfi ye...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

Üye

Misafir
Konu Sahibi
Sorunuzu tam anlayamadım durum kodu neydiki keseneğe düşmedi maaşı hesaplatıığınızda bu kişi bordroya nasıl düştü ?

mutemet61

Misafir
Konu Sahibi
ya şimdi hoca yrd.doç di doçent oldu ben maaşını yaptım ama emsan 1 hata verdi muhasebe birimi de işlem kodunu terfi de bırakmadınız mı falan bir şeyler dedi ama anlayamadım ben diğer bilgilerdeki...

Üye

Misafir
Konu Sahibi
şimdi kendi kbs me baktım terfi ettirdiği kişiyi kaydet dedikte sonra başka işlem yapmamışım maaşhesaplamadan yani şuan terfi edilen kişiler maaş kartına baktığımda diğer bilgilerdeki değişikler...

mutemet61

Misafir
Konu Sahibi
ama tutmuyor malesf tutarsızlık var terfi de bırakmanız gerekirdi diyorlar.

Üye

Misafir
Konu Sahibi
hocam siz zaten terfi yaptıktan sonra kaydet yaptıktan sonra o kişi kartından çıkıp gitmedinizmi ?

Üye

Misafir
Konu Sahibi
herkez oyle yapıyor sorun çıkmıyor muhasebede işden anlamaz.

Ayrıca detay tam vermiyorsunuz tutmayan ne kesenek txt dosyasımı boş çıkıyor yoksa sizin toplam kesenek miktarı ile muhasebenin...

Kadir Ates

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
İstanbul
Anladığım kadarı ile siz o kişinin maaşını da yanlış yapmışsınız, ünvan farkından dolayı alması gereken maaş farkı bordroya yansımamış. doğru anladıysam ek evrak hazırlamanız gerekir. Maaş...

mutemet61

Misafir
Konu Sahibi
sorun şu ben kbsden maaşını yaptım ünvan değişikliğini yaptım işlem kodunu 9 kodunda bırakmışım 7 olması gerekiyormuş ondan dolayı terfisi atmamış sorun terfi farkından kaynaklanıyormuş bunun için...

Çevrim içi üyeler

Son 10 Premium Üye Olanlar

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
1
Çevrim içi ziyaretçiler
141
Toplam ziyaretçi
142
Geri
Üst Alt