- Çalıştığınız İl/İlçe
- Lapseki
Konu Sahibi
Merhaba herkese;
İlçemize bağlı üç tane temel eğitim okulu açılıyor. Bu okulların vergi...
Merhaba herkese;
İlçemize bağlı üç tane temel eğitim okulu açılıyor. Bu okulların vergi numaraları alındı. Sonrasında KBS den yapılması gereken...
Bağlı bulunduğunuz Malmüdürlüğüne bir üst yazı yazarsınız. KBS birim kodu açılması için. Ya da KBS destek kısmından kendiniz çağrı da açabilirsiniz...
Hocam peki okulun haricen sicil numarası alması gerekli mi? Temel eğitim genel müdürlüğü olarak bütün kesenekleri gönderdiğimiz bir işyeri numaramız...
Yani ekstradan...Tabi olabilir. 26 haneli olan bahsettiğiniz kesenek bildiriminde kullanılan numarayı verebilirsiniz. Ben de öyle yapmıştım![]()
Hocam peki okulun haricen sicil numarası alması gerekli mi? Temel eğitim genel müdürlüğü olarak bütün kesenekleri gönderdiğimiz bir işyeri numaramız...
İşyeri sicilini Evet açacaksınız ve aktar sistemi ile o okuldakileri yeni sicile aktaracaksınız. Kesenek sisteminde bir değişiklik yok. Aynen...
Memurları sigorta girişi...Tuğrul hocam, işyeri sicili dediğimiz şey zaten kesenek sicili değil mi? Ondan hariç başka bir sicil daha mı var?
Onu da zaten temel eğitimden giriş yapıyoruz. Okula...Memurları sigorta girişi yaptığınız sicilden bahsediyorum. SGK'dan açılacak
Tamam. Ben ÇPL kapatılıp Anadolu açılmıştı o...Onu da zaten temel eğitimden giriş yapıyoruz. Okula ayrı bir tescil yaptırmıyoruz ki.
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.