Konu Sahibi
merhaba arkadaslar; yükseköğretim kurumlarında ders ücreti karşılıgında görevlendirilelerin ödemelerini ve e-bildirgelerini nasıl yapıyoruz? ilk defa yapıyorum. yardımcı olur musunuz
Ayrı icmal yok. Tek tahakkuk verir ama primlerini bordrodan çıkarabilirsin ayrıca aynı işyeri sicilinde bildirgeler ayrı verilmiyor tek bildirge...
Hocam ödeme emrini yaparken personel giderini seçiyorum.ödeme alt türü olarak ek ders seçeneğini mi yoksa geçici personel ücretini mi secmeliyim...
e-bildirgeye 2 gün...
Ödeme emrinde 2 kalem prim girilecek işçi payı ve işveren payı şeklinde ikisinin toplamı SGK primler toplamına eşitlenecek.
EĞer Şubat girişi...
Cuma günü onayladım hocam. 6 kisi girdim 3 u dogru. 3 u yanlis.Sadece hatalı girdiğim...Onaylı ise iptal ediyorsun sonra ek yolluyorsun..
Cuma günü onayladım hocam. 6 kisi girdim 3 u dogru. 3 u yanlis.Sadece hatalı girdiğim kişileri iptal edip. Daha sonra bu hatalı girdiğim kişiler...
Biliyorum kolay değil ayrıca mali sorumluluğu var.. Bu nedenle alt yapınız yoksa, bu işleri yol başında iken bırakın.
Şu an tüm kayıtları iptal...
Site Yöneticisi
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.