Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sendika aidatı damga vergisi matrahı üzerinden kesiliyor ve toplu sözleşme ikramiyesi de damga vergisi matrahına dahil olduğu için böyle bir fark düzenlenmiş sanırım.
Bizde de aynı durum vardı kbs destekten çağrı açtık. Vergi istisna durum güncelleme işlemi yapılmıştır diye cevap aldık sonrasında maaş hesaplama işlemi yaptık istisna da uygulanmıştı.
evet güzel olmuş elinize sağlık. tablodan değiştirmek daha kolay anlaşılır. ben her sene manuel elden değiştiriyorum. ara formülüyle uyguladığımdan dolayı.
sizin bu exel daha pratik olmuş formül...
Süleyman Bey hakem kurulu kararlarında madde 35'te aile yardımında meydana gelen değişiklikleri sonradan bildiren personele geriye dönük 3 ay şeklinde ibare var.
Örneğin Kişi kapbisten zamanında...
size özel basit bi exel hazırladım bu iş görür sanırım. deneme yaptım bir kaç sefer sorunsuz çalıştı birde siz bakarsanız süper olur.
hem geçen ay ve bu ay ile birlikte olan
hem de sadece tek...
Aslında üç dilimi de aynı satırda görebileceğim bir çalışmaya ihtiyacım var. Yılda bir kez yüksek meblağda döner sermaye ödeyen birimler var. Vergi geçişlerini görmek ve teyit etmek için lazım
bir anda tek matrahta 2 vergi dilimine geçiş hiç rastlamadığımdan ona göre ayarlama yapmamıştım.
hesaplama hatası o yüzden. ancak tabloya veriyi yani aylık vergi matrahı 500.000 TL nin 400.000 e...
Hesaplama sanki ayni anda üç vergi dilimini içerdiğinde hatalı hesaplama yapıyor. Misal süregelen 0 ve aylık matrah 500.000 olsun.
190.000*0.15=28.500
210.000*0.20=42.000
100.000*0.27=27.000...
evet maalesef bizde dün hazırlığımız olduğu halde ödenek talebi ve imzacıların süreci hızlı yapamamasından kaynaklı 16:08 de anca bitti. pazartesi Kurum hesaplarına geçecek bize talimat verip...
https://denetim.ticaret.gov.tr/haberler/100-soruda-harcirah-rehberi-yayinlandi dosya boyutu fazla olduğundan yükleyemedim. Bu lınkteki dosya hem sayıştay hemde maliye görüşleri ile kıyaslamış