Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SİSTEMİ İLE ENTEGRASYON
SIRA NO: (2025/11)
Bilindiği üzere, aile yardımı ödenmesinde Kamu Personeli Aile Bildirim Sistemi aracılığı ile personel bildirimi esas...
Bilindiği üzere, aile yardımı ödenmesinde Kamu Personeli Aile Bildirim Sistemi aracılığı ile personel bildirimi esas...
Ne zaman ödediniz? Eğer kısa zaman içerisinde ödediyseniz bir süre bekleyin. Ama uzun süredir (24 saat ve daha uzun) kesenek iletişimden arayıp durumu sorun. Onların yönlendirmesine göre hareket...
5434 Personele ait 2005 yılı yıllık fhz bildirimi yapmamız gerekiyor. Ödemeyi yaptık fakat kesenek bildirimi mys emanetlerde görünmüyor. galiba eski yıl olduğu için.
bu durumda ne yapmak gerekir...
Dönem tayinleri kapsamında nokta atama ile x şehrinin y ilçesine atanan eş (kadın) ile eş durumundan x şehri valililik emrine atanan eş (koca) personellerimiz var.
Nokta atama ile atanan...
Hocam ben tam izah edemedim sanırım . Kişi A ilinden B iline görevlendirildiğinde Kararname ile atama yapılmadığı için tüm özlük hakkı A ilindedir. Görevlendirme ile gittiğinde ikametgâhını evini...
-Kıst ödenmez.
-Ödenen yardım, aile bildiriminde ay içinde değişiklik olsa da geri alınmaz.
Ödenmeye veya ödenmemeye ay başında (15 inde) başlanır.
657 S.K.
Aile yardımı ödeneğine hak kazanma...
Hocam ben tam izah edemedim sanırım . Kişi A ilinden B iline görevlendirildiğinde Kararname ile atama yapılmadığı için tüm özlük hakkı A ilindedir. Görevlendirme ile gittiğinde ikametgâhını evini...
Armağan Bey olurda özellikle belirtilmemişse resen olması hangi kurumun ödeyeceğini etkilemez.
Normal geçici görev yolluklarında nasıl ödüyorsanız aynı şekilde yapın.
Bizde personel geçici...
Arkadaşlar kolay gelsin.
Sağlık Bakanlığı "Resen Geçici Tabip Görevlendirme Komisyonu" kararınca hastanemizden başka bir hastaneye 1 ay "RESEN" geçici görevlendirilen tabibin geçici görev...
MEB Kamu Mali Yönetimi ve Kontrol İşlemleri Kılavuzu ;
3.8. 6245 sayılı Harcırah Kanunu kapsamında yapılacak ödemelerde, 2024 ve 2025 yıllarını
kapsayan 7. Dönem Toplu Sözleşme’ye ilişkin olarak...
zaten buradaki maddede açıkça belirtmiş izleyen aybaşından itibaren hak kazanır diye. kıstlı ödeme isteme gibi bir durum söz konusu değil. Yanlış hatırlamıyorsam Maliye bakanlığı KBS maaş programı...