Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yürürlük başlangıç tarihleri 2025 yılı içinde olan Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmelerinin(HAK-İŞ-TÜRK-İŞ) Konfederasyonuna üye sendikaların örgütlü bulunduğu ve yetki aldığı işyerlerine ilişkin...
Yürürlük başlangıç tarihleri 2025 yılı içinde olan Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmelerinin(HAK-İŞ-TÜRK-İŞ) Konfederasyonuna üye sendikaların örgütlü bulunduğu ve yetki aldığı işyerlerine ilişkin...
çocuk yardımında da stajyer çocuğu olmasından kaynaklı bu sebepten tahsil yaptırmıştı sayıştay bize.
Çağrı açılarak kbs üzerinden kelime oyunu yaparak. Stajyer öğrencileri de sistem çalışıyormuş...
diğer konuda bahsettiğim görüş buydu. Paylaşımınız için teşekkürler. Görüşe şahsen katılmıyorum Bu yüzden soran olursa kanunda bu şekilde yazıyor bilginize diyorum. kişi ne bildirirse ona göre...
Evet söylediğiniz doğru, fakat biz kendi kurumlarımızda uygulama birliği yaparak menfaat karşılığı çalışan çocukları sigortalı (toplam en az %34,75 primi olan) bir işte çalışması durumunda çocuk...
Ilgi yazı ile; Esenler Ilçe Müftülüğü personeli xxxxxxxxxx'in vermiş olduğu dilekçesinde;eşinin açık öğretim meslek lisesi son sınıf öğrencisi olduğunu, 8 aylık staj müddetince asgari ücretın1/3'i...
Ilgi yazı ile; Esenler Ilçe Müftülüğü personeli xxxxxxxxxx'in vermiş olduğu dilekçesinde;eşinin açık öğretim meslek lisesi son sınıf öğrencisi olduğunu, 8 aylık staj müddetince asgari ücretın1/3'i...
Evet söylediğiniz doğru, fakat biz kendi kurumlarımızda uygulama birliği yaparak menfaat karşılığı çalışan çocukları sigortalı (toplam en az %34,75 primi olan) bir işte çalışması durumunda çocuk...
her ne şekilde olursa olsun menfeat karşılığı çalışan çocuklar yazıyor kanun maddesinde. muhtemel maliye bakanlığı bu maddeye göre gelir elde ettiği için menfaat karşılığı olarak baz almasının ben...
ben yakın zamanda yapmıştım emekli olan biri için
https://www.hmb.gov.tr/kefalet-sandigi-belgeler
linkteki kefalet reddiyat tahakkuk varakası indirilip dolduruluyor çıktı alınıp yöneticiye...
Bilindiği üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun "Çocuk için aile yardımı ödeneği verilmiyecek haller" başlıklı 206'ncı maddesinde; "Aşağıdaki hallerde çocuklar için aile yardımı ödeneği...
Arkadaşlar merhaba,
engellilik indirimi için yılda bir vergi dairesinden yazı gelmesi gerekiyor ya
kişiye yılınız doluyor diye bilgi verilmesi gerekiyor mu
bunu hangi birimin yapması gerekiyor...
Bilindiği üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun "Çocuk için aile yardımı ödeneği verilmiyecek haller" başlıklı 206'ncı maddesinde; "Aşağıdaki hallerde çocuklar için aile yardımı ödeneği...
çıraklık okulunda okuyan kişilerde muhtemelen bir gelir elde ediyordur muhtemelen. tam olarak böylebir tanıdığım olmadığından fikrim yok. ancak stajyer öğrenci çocuğu olup stajyermaaşı alandan...
Üstadım şöyle anlatayım kişinin çocuğunda 4a yazıyor mesela, soruyorum çocuğun çalışıyor mu diye Çıraklık okulunda okuyor diyor yada yaz tatili dolayısıyla çalışan üniversite öğrencisi...
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SİSTEMİ İLE ENTEGRASYON
SIRA NO: (2025/11)
Bilindiği üzere, aile yardımı ödenmesinde Kamu Personeli Aile Bildirim Sistemi aracılığı ile personel bildirimi esas...
Hayırlı günler,kbs den aldığımız dökümdeki özet açıklama bölümünde örneğin stajyer öğrenci olanda da tescil kaydı 4a yazıyor normal çalışanda da, bu durumda kişileri beyanına göre mi işlem yapacağız