Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam normalde emeklilik oluru geldiği zaman üst yazıda buna değinirler.
Ancak size gelen Emeklilik olur yazısında herhangi bir şey yazmıyorsa şu bilgi işinizi görür diye düşünüyorum.
5434...
Yazı yazmanıza gerek yok ret ve iade modülünden kendiniz ödeme emri ile kişi paylarını ödeyebilirsiniz genelde muhasebe birimleri tahsilat olarak kaydediyor bu şekilde gelen tutarları tahsilat...
Aşağıda iletilen metin SGK tarafından daha önce tüm mutemetlere gönderilmiş mailden bir bölüm.
"Anlatılanlar ışığında 5510 sayılı kanun sonrası göreve başlayan personellerde her ücretsiz izin...
Personel ücretsiz izinden dönüp, 1 gün bile çalışıp tekrar ücretsiz izne ayrılıyorsa GSSP tekrardan sıfırdan başlar ve yine 1 yıl süreyle GSSP kesilmesi gerekir.
Aşağıda iletilen metin SGK tarafından daha önce tüm mutemetlere gönderilmiş mailden bir bölüm.
"Anlatılanlar ışığında 5510 sayılı kanun sonrası göreve başlayan personellerde her ücretsiz izin...
Bu konu çok tartışmaya açık aslında. Bende sizin söylediğiniz gibi bu şekilde uyguluyorum. Her ücretsiz izinde 1 yıl geçmedikçe tamamının gss sini ödeyenlerde var.
Askında açıklamış yazıda:
Faiz tebliğ edildiği gün ödenmediği taktirde hep var. Sadece iyi niyetli ödemelerde faiz tebliğ tarihinde başlıyor. ve bu ancak Aynı gün borcu öderse faiz binmez. Aksi...
teşekkür ederim. o zaman kişi tahakkuk biriminden borç tutarını sözlü olarak öğrendi ve hemen yatırdı diyelim. anaparayı ödemesi yeterli diyebiliriz değil mi?
Bu konu çok tartışmaya açık aslında. Bende sizin söylediğiniz gibi bu şekilde uyguluyorum. Her ücretsiz izinde 1 yıl geçmedikçe tamamının gss sini ödeyenlerde var.
Hocam normalde emeklilik oluru geldiği zaman üst yazıda buna değinirler.
Ancak size gelen Emeklilik olur yazısında herhangi bir şey yazmıyorsa şu bilgi işinizi görür diye düşünüyorum.
5434...
Askında açıklamış yazıda:
Faiz tebliğ edildiği gün ödenmediği taktirde hep var. Sadece iyi niyetli ödemelerde faiz tebliğ tarihinde başlıyor. ve bu ancak Aynı gün borcu öderse faiz binmez. Aksi...
2025 yılı içersisinde 7 ay ücresiz izin alan personelimize 7 Ay GSSP yapmıştım. 1 yıl daha ücresiz izin alıyor. GSS yi 5 ay mı yapacağım. Yoksa 1 yıl mı?
Mevcut ay için ise ön sayfadan terfisini girerek ödeyebilirsiniz. Geriye dönük ise terfi kısmından veremezsiniz. Açıktan döndükten sonra normal aldığı derece kademeden 1/3 maaşını yaparsınız. Daha...