Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Çok teşekkürler hocam fakat tam olarak isteğimizi karşılamıyor. İlginiz yardımınız iyi düşünceniz için teşekkür ederim. Nitekim düşük ödenen toplu sözleşme ikramiyesi farkı ve bununla beraber faiz...
İyi günler, iyi çalışmalar.
Değerli hocalarım,
Toplu sözleşme ikramiyesinde %2 barajının altında kalan sendika üyeliği nedeniyle, kazanılmış yargı kararı doğrultusunda geçmişe dönük fark...
Eğer müdürünüz 5510 sayılı Kanuna tabi ise, memuriyet öncesi SSK süreleri için borçlanma yapılmaz. SGK'dan hizmet birleştirmesi yapılır ve sadece toplam hizmet süresine eklenir. Emekli...
Merhabalar kolay gelsin. Kurum 2. Müdürü memuriyet öncesi sigortası bulunduğunu, emekliliğe eklettirmeyi istiyor. Ancak kendisi iki türlü eklendiğini söyledi. Biri özel biri de memur gibi. Bu...
Yakın Zamanda Gelecek Güncelleme
Version: V3
Yapılan Güncelleme Açıklaması: 5510-5434 Sayılı kanuna tabi personellerin Açıktan Göreve İade (1/3) ve Kıst Maaş Hesaplama
NOT: Program Toplam 12...
Erhan Zorkul kullanıcı adlı kişi 5434-5510-4B Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Bazı şifreli alanlar yeniden düzenlendi...
Erhan Zorkul kullanıcı adlı kişi 5434-5510-4B Sözleşmeli Memur Maaş Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
İyileştirme
Güncellemenin devamını inceleyin...
Bizde de aynı durum vardı kbs destekten çağrı açtık. Vergi istisna durum güncelleme işlemi yapılmıştır diye cevap aldık sonrasında maaş hesaplama işlemi yaptık istisna da uygulanmıştı.
Bizde de aynı durum vardı kbs destekten çağrı açtık. Vergi istisna durum güncelleme işlemi yapılmıştır diye cevap aldık sonrasında maaş hesaplama işlemi yaptık istisna da uygulanmıştı.
Anladım Süleyman BEY. Yargı kararı yok. Stratejinin gelen yazısı vardı. Ekinde KBS'den sistem üzerinden kontrol sonrası listeler atmışlardı. Ben güncel durumu düzeltip bizden önceki hatalı giden...
evet güzel olmuş elinize sağlık. tablodan değiştirmek daha kolay anlaşılır. ben her sene manuel elden değiştiriyorum. ara formülüyle uyguladığımdan dolayı.
sizin bu exel daha pratik olmuş formül...
Bu tür bir durumla karşılaşmamak için kadro geçişi için dilekçe verenleri 4/b maaştan çıkarın ve memur maaşını bankada 2 iş günü bekleyecek şekilde son güne kadar bekletip karar onay düşerse toplu...
evet güzel olmuş elinize sağlık. tablodan değiştirmek daha kolay anlaşılır. ben her sene manuel elden değiştiriyorum. ara formülüyle uyguladığımdan dolayı.
sizin bu exel daha pratik olmuş formül...
Süleyman Bey hakem kurulu kararlarında madde 35'te aile yardımında meydana gelen değişiklikleri sonradan bildiren personele geriye dönük 3 ay şeklinde ibare var.
Örneğin Kişi kapbisten zamanında...