Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İşçi hesaplamalarıyla ilgili farklı toplu sözleşmeler olduğundan farklı algoritmalarla tanımlanmış ama birazda çoğunluğun kolayca anlayabileceği sadeleşmiş bir programa ihtiyaç olduğunu...
Bana göre hepsi de mutlaka olmalı. Çünkü sistemler yetersiz kalıyor ve hepsini kullanmak zorunda kalıyoruz. Evet yapay zeka bir çok yönden etki yarattı ama bu programları yapay zeka yapamaz ve...
İşçi hesaplamalarıyla ilgili farklı toplu sözleşmeler olduğundan farklı algoritmalarla tanımlanmış ama birazda çoğunluğun kolayca anlayabileceği sadeleşmiş bir programa ihtiyaç olduğunu...
Bana göre hepsi de mutlaka olmalı. Çünkü sistemler yetersiz kalıyor ve hepsini kullanmak zorunda kalıyoruz. Evet yapay zeka bir çok yönden etki yarattı ama bu programları yapay zeka yapamaz ve...
Halil Tuğrul SÜMER kullanıcı adlı üyemiz 4/B Sözleşmeli Öğretmen Eğitim Öğretim Ödeneği Hesaplama Programı Bu kaynak hakkında yeni bir güncelleme yayınlamıştır:
Tüm Kodlar revize edildi...
Merhaba arkadaşlar,
375 sayılı KHK'nin 28/B maddesi kapsamında ödenen ek tazminatın güncel tutar cetveli ile bu ödemeden yararlanan il ve ilçeleri gösteren güncel cetvel/belgeyi arıyorum.
Güncel...
Burada yalnızca SGK hizmet dökümünde sigorta kaydının bulunmasına bakılarak aile yardımının kesilmesi gerektiği sonucuna varılmamalıdır.
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 202 nci maddesine...
Merhabalar,
Eylül ayı maaşından sonra SGK Aile Bildirimi Raporunu kontrol ettiğimde kurumumuza yeni başlayan bir personelin eşine ait sigorta kaydı olduğunu gördüm.
Personel ile görüştüğümüzde...
Mutemetlik İşlerinde Nerelerde Kullanılabilir?
Buradaki amaç sadece bir fonksiyonu Excel'e eklemek değildir.
Asıl amaç, günlük olarak tekrar tekrar yaptığımız küçük işlemleri VBA fonksiyonlarına...
Excel'de Sürekli Kullandığınız VBA Fonksiyonlarını Eklenti Olarak Kullanma
Sürekli kullandığınız bir fonksiyonu her yeni açılan Excel dosyasının VBA penceresine eklemek bazen gerçekten sıkıcı...
Merhabalar hocam kolay gelsin.Bilgisayarimd değişiklik oldu,yazıya çevir işlemini yeni bilgisayarda aktif etmek istiyorum ama excel sayfayı F12 ile farklı kaydet yaptığımda excel Eklentisi(*.×lam)...
haklısınız kensitiler vb. her şey GSS hariç gelir kaydedilmeli hem fikiriz. herşey de.
sadece Damga vergisinin tam maaş iadesinde kişi borcu cetveli düzenleyeceksek yazıyla muhasebe yapmıyorsa...
Süleyman Hocam kesintiler ilgili yerlere aktarılmadan bütçeye gelir (gss hariç ) kaydedilmeli. Diğer türlü sendika ve ilksan kesintileri ilgili yerlere aktarıldığında problem olur. Kişiden tahsile...
Sendika ve İlksan Aidatını mahsup ettiriyorum zaten Hocam. Muhasebe Müdürlüğü emanetleri çıkmadılarsa gelir kaydettiricem dediğiniz gibi.
1789630770
Çok teşekkür ederim Süleyman Bey. Elinize sağlık.
Süleyman Hocam kesintiler ilgili yerlere aktarılmadan bütçeye gelir (gss hariç ) kaydedilmeli. Diğer türlü sendika ve ilksan kesintileri ilgili yerlere aktarıldığında problem olur. Kişiden tahsile...
Mys den yapılacaksa eğer sosyal hak ve yardımlar kodundan işlemleri yapılabilir.
Kbs üzerinden yapmak ilerde bulmak adına işinizi daha kolaylaştıracaktır.
Tabloyu maliyenin örneğindeki gibi sadeleştirirseniz bir problem kalmaz. Normalde düz mantık ne ödediysek onu iade almamız gerek ama sadece genelgeye göre örneklerde maliye ne kadar damga...
Burada damga vergisinin matrahı SGK primi düşüldükten sonraki tutar değildir. SGK İşçi düşüldükten sonraki Gelir Vergisi Matrahıdır.
2026-2027 eğitim-öğretim yılı hazırlık ödeneğinde brüt tutar...
sözleşmeli öğretmen eğitim öğretim hazırlık ödeneği excelinde;
1-Damga vergisi kesintisi 8665,32 den kişi sgk düşüp 8665,32-1213,14=7452,15 TL 7452,15*0,00759=56,56tl mi
2-Damga vergisi...
Tam maaş iadesinde neden tablo düzenliyorsunuz ki? Net ele geçeni iade alacaksınız. Gss primi hariç diğer tüm kesintileri Muhasebe Müdürlüğü çıkış yapmadan bütçeye gelir kaydettirin.
maliyenin yayınladığı örneklerde tam maaş iadesi olmadığından örnekler kıst maaşa göre yapıldığından 5434 için tutarda SGK 1 gün bile çalışsa tam gönderildiğinden devlet paylarını borca dahil eder...