Konu Sahibi
Her mesajınızda ilgili yazıları tekrar tekrar okuyorum ve hala diyorum ki danıştayın ilgili hazine payı maddesinin yürütmesini durdurma kararının (%15...
Her mesajınızda ilgili yazıları tekrar tekrar okuyorum ve hala diyorum ki danıştayın ilgili hazine payı maddesinin yürütmesini durdurma kararının (%15...
Barış bey hazine payının %1 e kadar düşürülmesinin durudurulduğunu da nerden çıkardınız ilgili danıştay kararını atıyorum bu karar ilgili...
konuyu danıştay kararı geldikten sonra daire başkanlığında fatma hanım ile görüştüğümde buna ilişkin daire başkanlığınca yazılan yazının müphem...
üstad bizde ek ödeme daire başkanlığı ile görüştük topu sağlık müdürlüğüne attı aynı şeyi ifade ediyoruz eğer başhekiminizin sağlık müdürü ile...
üstad bizde ek ödeme daire başkanlığı ile görüştük topu sağlık müdürlüğüne attı aynı şeyi ifade ediyoruz eğer başhekiminizin sağlık müdürü ile...
Site Yöneticisi
Site Admin
Uzman Mutemet
Uzman Mutemet
Uzman Mutemet & Moderatör
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.