Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mehmet bey acaba Kbs den işlem kodunu "ücretsiz izne ayrılma" yapıp böylelikle ocak 2026 maaşı toplu maaşınız onaylanmış anladım kadarı ile hem gss kesmez hemde maaş ödemesi olmaz 15 veya 16...
GSS%12 hesaplaması yapıldı ise KBS den münferit maaş yapamazsın zamanın var daha hemen iptal et ve ücretsiz izine çevir. 15sinden sonra münferit maaş yapabilirsin.
Aylıksız İzin ile Ücretsiz...
Personel ayın 15 de ücretsiz izinden dönüyor.2026 Ocak ayı maaşları 15 den önce hesaplandığı için personeli hesaplama içine dahil etmiyorum.Muhasebe müdürlüğü göreve başlama yazısı...
Maalesef sağlık hizmetler sınıfını ayrıntı bilmiyorum. ama büro bankacılık kolunda çalışan sağlık hizmetler sınıfına 10 puan ilave edilmesi gerekiyor. biz 10 puan eklemesi yapacağız. sağlık hizmet...
Süleyman hocam 8.Dönem Kamu Görevlileri Hakem Kurulunun 52.maddesine göre sözleşmeli hemşireye eklenecek ek ödeme var mı acaba,birde sözleşmeli büro personelinin için ek ödeme eklenecek mi
özlük hakları eşdeğerse 2 sayılı cetvelde eklenmesi gerekir.
bazı kurumsal ünvanları maliye takip edemediğinden sorumluluğu bizlere atmış.
bizdede örneğin teknisyene ek ödeme artırmış, haberleşme...
Hocam kbs den yapilan kontrollere göre,teknisyen için 10 puan ek ödeme,Yardımcı Hizmetli için 10 puan Öht,Memur için 10 puan Öht,Vhk için 10 puan Öht,Şube Müdürü için 20 puan öht verilmiş.Ama İlçe...
A.1- Katsayıların Güncellenmesi
01/01/2026-30/06/2026 döneminde uygulanacak katsayıları belirleyen mali ve sosyal haklar konulu Genelge yayımlandığında, 2026 yılında uygulanacak katsayılar ve...
5434 tabii personeli 4B Sözleşmeli olarak nasıl giriş yapmışlar hemde 3 yıl boyunca peki bu Memur hiç mi fark etmemiş hiçmi kıllanmamış durumdan insan bir e devlete girer bakar la :)
İPC kuruma...
Daha önce bir hanımefendi arkadaş bu konuyu bu forumda adım adım işlemiş anlatmıştı. Adını tam hatırlayamadım ama ne ararsanız kendisinin hazırladığı bu sunumda mevcut.
doğrudur şahısa ait kısımlar personelin ödemesi gereken kısım. daha önceden statü hatasından dolayı eksik kesilen tutarlar oluyor.
siz kurum paylarına ait ödeme emri oluşturun;
kalan kişi...
Arkadaşlar personelimiz 5434 sayılı kanuna tabi olması gerekirken 5510 sayılı kanuna tabi olarak ödeme yapılmış.Yıl bazında kesenek sisteminden 5434 olması gerekirken 5510 olarak gönderilen...
Hocam 2025 Yılı Taban aylığı 18,316014 TL. Bunu 1000 ilave ile 19,316014 olarak belirlenip zam uygulanacak demektir.
2026 Yılında taban aylığı kaç olursa 1000 ilave %11 zam verilecek.