Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
şu tabloya göre takip edebilirsiniz.
https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/2025-yili-gelir-vergisi-istisna-tutarlari-ve-vergi-dilim-oranlari.27576/post-134901
2025-2026 Eğitim Öğretim yılı eylül ayında ücretli ögretmenlerimiz göreve başladı.Öğretmenlerimiz göreve yeni başladıklarından dolayı net asgari ücretin %15 olan 3.315.70 TL vergi istisnasına göre...
ben kadrolu öğretmenliği bıraktığım sene almıştım eğitim öğretim ödeneğini fillen öğretmendim kadrolu sonra 1 ay sonra kendi talebimle gih geçtim benden de geri alınmadı hatta ben kendim iade...
Evet bu konuda hiç bir yönetmelik yok. Ayrıca ben alınır desem dahi kamu yararına diyorum. Genelge de de kamu zararı oluşturmayacağı yönünde yazı var.
Yapacak bir şey yok şimdi bunu kasıtlı...
Bazı görüşler sormuşlar benim anladığımda ödendiği zaman fiilen öğretmenlik yapıyorsa ödenmesi lazım.Sonrasında ücretsiz izine ayrılmış olsa ve dediğiniz gibi göreve başlamış olsada iade alınmaz...
PDF formatları düzenlenmiş hali ektedir.
1- PDF leri resim formatından çıkararak yazıya dönüştürdüm. İstediğinizi arama kısmından kelime ile arama yapabilirsiniz.
2- 7. Dönem Toplu Sözleşme ile...
Genele yönelik ve kendi bulunduğum büro hizmet koluna yönelik maddeleri elimden geldiğince değişiklikleri kısaca gösterdim. Eksikliğim ya da eklemek istediğiniz bölümler varsa yorum yaparsanız...
Arkadaşlar malum Milli Eğitim Bakanlığında çalışan öğretmenlere 2025-2026 hazırlık ödeneği 01.09.2025 tarihinden itibaren ödenmeye başlanacak.Fiilen görev yapan öğretmenlere ödenecek,ödedikten...
Fazla veya yersiz ödemeden kaynaklanan alacağın tahakkuk ettirilmesi
MADDE 10 – (1) Düzenlenen borç tablosu üzerinde ilgilinin kasıtlı ve kusurlu davranışı sebebiyle yapılan fazla veya yersiz...
Cebine ne zaman fazla para girdiyse o tarihten yapın. Ben hiç tebliğ tarihinden hesaplamadım.
Şöyle 3 yıl fazla almış ama yeni tebliği yapılmış ve tebliğ itibaren faiz yapılırsa 2,5 sene haksız...
kişiye tebliğ tarihi olması daha doğru olacaktır.
biz merkez personeli olduğumuzdan faiz başlangıç tarihini strateji belirliyor bizde.
kişinin kasıtı kusuru olmayan birşeyde kamu zararı gibi bir...
Vhki kadrosunda 7/1 olarak çalışan personele sehven kbs de cetvellerde Tsk personelleri açılan 1500 Ek Gösterge seçilerek 1 yıla yakın ödeme yapılmıştır.Sonra fark edilerek hesaplaması yapılmış ve...