Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1-5 için 64
diğerleri için 61
kişilerin teknik üst öğrenimi yoksa burasının uygulanmasının doğru olduğunu söyleyebilirim. Biz yıllardır bu şekilde uyguluyoruz.
Süleyman hocam kusura bakmayın.Konuyu tam anlamak adına soruyorum.657 sayılı devlet memurları kanununun yukarıda balirtilen kanunda 3.Lise dengi mesleki öğrenim veren okul mezunları için % 72...
bu bölümle ya da listeyle ilgili maalesefki bilgim yok.
bunu en iyi bilecek kurum aslında sizin kurumunuz olması gerek.
Kurumunuz; Personel Genel Müdürlüğü/Özlük birimiyle iletişime geçmenizde...
şu aşağıdaki listede belirtilen yerlerde ( zam ve tazminat kararnamesi 5 sayılı cetvel) 2 yıl süreye kurs almış olmak.
Ayrıca sizin bahsettiğiniz bölüm tarih bölümü teknik bir bölüm ve üst...
Meslek Lisesi mezunu olan personel görevde yükselme ile Teknisyen oluyor ve kadro derecesi olarak 9/1 ile göreve devam ediyor.Daha sonra personel 2020 yılında 4 yıllık Açıköğretim tarih bölümünü...
Bizde de olmuştu üniversiteler kbs kullandığı için biz nakil doldurup yolladık. Nakil ilmuhaberinde detayları yazın.
Sürekli görev yolluğu ödenir ancak biz karşı kuruma bıraktık hep.
Çıkış için...
1-alırsanız ordan ona göre farkıyla alabilir almazsanız ordan ayın 15inde yeni maaşı ödenir sadece
2-iadenin içinde o kadar günlük iade de alınır
3-ödenmez ödeyecekse bile gittiği kurum öder siz...
Meb'e bağlı okulda öğretmen iken farklı kurum olan üniversiteye atanan personel için neler yapmalıyız.
1-2025 Mart ayı maaşı peşin olarak ödenmiştir.Ayın 7 de ayrılırsa 7-14 Mart arası maaş...
Veriyi sadece B1 hücresinde yapmak istiyorsanız vergi istisnasını da formülün içine yazmanız gerekiyor.
B1 hücresine =EĞER(A1>0;3315,7-(A1*0,15);3315,7) yazarsanız dediğiniz çözülür.
A1 hücresi 0 ise B1 hücresi 3.315.70 TL kalan istisna yazılacak.A1 hücresi 5000 TL ise bunun % 15 vergi Matrahı 750 TL B1 hücresi aylık yararlanılması gereken 3.315.70 TL den 750 düşülerek...
Genel bütçeli kamu kurumlarının tamamı tek kurum olarak değerlendirilmelidir.
Döner sermayeli kurum ve kuruluşlar ise farklı işveren olarak uygulanmalıdır.
Arkadaşlar kurumumuz personellerinden mtsk da görev alan personellerin ödemesinde ay bazında kalan vergi istisna tutarlarına göre işlem yapılmaktadır.Kurum dışından gelen görevli birkaç personelde...
Sizin bu şekilde hesaplamanız yanlış, kişi borcu tablosundaki rakamlar doğru.
Emekli keseneklerini şöyle hesaplayınız:
Tam maaş SGK matrahı : 32.006,99 TL.
Çalışılan 26 günlük SGK matrahı ...
Kamil KAMİLOĞLU hocam elinize emeğinize sağlık.Çok güzel bir program olmuş.Hocam kişi borcu oluşturdum.Bütün yapılanları anladım.Lakin Emekli keseneği devlet% 11 rakamını tam olarak...
İsviçre ye göreve giden öğretmenin süresi 31.01.2025 tarihinde görev süresi doldu.04.02.2025 tarihinde uçak ile İstanbula ve buradan da çalıştığı göre yerine döndü.Bu personele yolluk öderken...