Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ben tekrar tazminat listesini kontrol ettim. hatalı personel gösteren 3-5 kişi çıktı o da cetvel tanımlaması yapılmayıp istisnadan girildiğinden. hatalı bir personel bulunmadığından yazıyı dikkate...
Tuğrul bey çalışma puantajında 168 saati doldurdaktan sonra geldiği gece kadar mı %10 arttırım ödenmeli diyorsunuz?
diyelim ki 10 nöbeti var 24*10=240 saat
7*24=168 saat mesaisini doldurdu...
Tuğrul bey çalışma puantajında 168 saati doldurdaktan sonra geldiği gece kadar mı %10 arttırım ödenmeli diyorsunuz?
diyelim ki 10 nöbeti var 24*10=240 saat
7*24=168 saat mesaisini doldurdu...
-5335 sayılı Kanunun 30 uncu maddesi ile emeklilik veya yaşlılık aylığı alanların aylıkları kesilmeksizin, genel bütçeye dahil daireler, katma bütçeli idareler, döner sermayeler, fonlar...
İşveren ve işçi payı zaten hazineye gelir kaydedilecek kısımda yazıyor. Sadece hazineye gelir olarak kaydettireceksiniz.
Eğer personeliniz 05.02 de başlamış ise çıkışını 04.02 olarak yapmanız...
Sorudaki durum klasik bir “maaş farkı” işlemi değil, peşin ödenmiş maaşın sonradan yersiz olduğunun tespit edilmesi ve kişi borcu ile tahsil edilmesi işlemidir. Hesaplamalardaki tüm kafa...
Verilen örnekte doğru yaklaşım şudur:
Fazla çalışma veya artırımlı nöbet hesabı yapılabilmesi için öncelikle aylık zorunlu çalışma süresi olan 168 saatin doldurulmuş olması gerekir. Bu süre...
PERSONEL ÖDEMELERİ İLE İLGİLİ KBS DUYURUSU_05.02.2026
SIRA NO: (2026/4)
Bilindiği üzere, 26.08.2025 tarihli ve 2025/1 karar nolu Kamu Görevlileri Hakem Kurulu Kararının "Bazı Devlet...
Bu görüş yazısından ben öyle bir yorum çıkaramadım.
Benim anladığım nöbetler gece saati ve gündüz saati olarak ayrılacak, aylık çalışma saatini doldurana kadar bir işlem yapılmayacak aylık çalışma...
Şubat ayı gss ödemesini yapıp, maaş bordro girişinden kıst maaşını yapmanız yeterli olur.
Eğer ocak ayında GSS ödediyseniz ekstra yapmanız gereken bir işlem daha var, kıst maaş gün sayısı kadar...
Raporda yan ödeme ve tazminat eksik kesilse bile sgk matrahını tam hesaplıyor. Maliyenin bordrosu. Sgk lık bir durum yok. Aldığı alması gereken diye tazminat hesabı yaparsınız çıkan farkı iade...
Şubat ayı gss ödemesini yapıp, maaş bordro girişinden kıst maaşını yapmanız yeterli olur.
Eğer ocak ayında GSS ödediyseniz ekstra yapmanız gereken bir işlem daha var, kıst maaş gün sayısı kadar...
Personelimiz ücretsiz izinden 17.01.2026 tarihinde dönerek göreve başladı ve 04.02.2026 tarihinden sonra tekrar ücretsiz izine ayrıldı.Personele 19 günlük kıst maaş ve şubat ayı gss ödenmesi...
Raporda yan ödeme ve tazminat eksik kesilse bile sgk matrahını tam hesaplıyor. Maliyenin bordrosu. Sgk lık bir durum yok. Aldığı alması gereken diye tazminat hesabı yaparsınız çıkan farkı iade...
“500 puan ödenebilir” ifadesi zorunlu bir ödeme değildir. “Ödenebilir” ibaresi idareye takdir yetkisi verir.
Ödemenin yapılması; görevin fiilen yürütülmesi, ek sorumluluk ve iş yükü, kurum içi...
Burda kesintiler hesaplanmamış. Normalde sgk primleri hesabında Özel hizmet tazminatı var. gelir vergi hesabında da yan ödeme var. fazla kesinti yapıldığı için sgk primleri eksik vergiler fazla...