Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ayın 10 una kadar işlemleri sağlık müdürlüğünde tamamlananları bakanlık atayacak biz de 15 şubattan sonra kadrolu olarak münferit yapacağız o yüzden sözleşmeli personelin bordrosundan şubat ayı...
ayın 10 una kadar işlemleri sağlık müdürlüğünde tamamlananları bakanlık atayacak biz de 15 şubattan sonra kadrolu olarak münferit yapacağız o yüzden sözleşmeli personelin bordrosundan şubat ayı...
Biz sözleşme yapmıyoruz. Genel müdürlük alım olacağı zaman savcılıklara yazı gönderiyor. Savcılık talepleri toplayıp genel müdürlüğe gönderiyor. Genel müdürlük bize uygun görüleni üst yazı ile ile...
cetvelleri güncellememiş olabilirler. çoğu kurumda bu kaçabiliyor. isterseniz ilgili birime 2. mesajdaki açıklamayı benzer şekilde iletirseniz onlarda verilerinde güncelleyeceklerdir.
tşk ederim.
Sağlık Bakanlığının Zam ve Tazminatlara İlişkin I.II ve III
Sayılı Cetveller Hk 04.02.2026 tarih yazısı geldi 105 yazdığı için hala o yüzden teğet etmek istedim.
Merhabalar. Kurumumuzda bir ücretli öğretmen bulunmaktadır. Ücretli Öğretmen hamile olup yakın zamanda izne ayrılacaktır. Ancak Ücretli Öğretmen SGK ile görüşmüş, kurum tarafından SGK çıkışı...
ayın 15 i zaten aybaşı olduğundan aybaşını takip eden aybaşı şeklinde uygulamak yanlış olacaktır.
14ü 4b li olarak bittiği için 15 şubat 2026 itibariyle kadrolu maaşı hak eder. bu şekilde uygulama...
bir üst mesajımda açıklamalı şekilde yazıyor. KBS de de 110 yazıyorsa demek ki. istisnai ilaveten verilmesiyle ilgili bir madde yok. aynı yorumlamışlar 110 puan doğrudur.
zam ve tazminat kararnamesine 10. maddede açıkça bu konu netleştirilmiştir. Uygulama şu şekilde
özel hizmet tazminatı 2 sayılı cetvel kadro derecesine göre ödenir.
Ancak kişinin derece kademesi...
Merhabalar.
Muhtemelen 5434'lü personelin için soruyorsun.
5510 personellerde ödemeye esas ve kadro derece beraber ilerler.
Zamlar ve Tazminatlar ödemesi yapılırken kişinin bulunduğu Kadro...
Halil Tuğrul SÜMER , hocam şöyle bir örnek vereyim; ramazan bayramı ayın ilk haftasına denk geldi diyelim, haliyle aylık mesai ayın ilk haftası tamamlanmadığı için o zaman bayram nöbetlerini...
Sağlık Bakanlığnda 4/b sözleşmeli personelin sözleşmesinde ücretsiz izin hakkı bulunmadığı için sözleşmesi fesh edilir ancak analık sebebiyle fesih olduğu için analık izni bitişinde kuruma...
Kamu personeline geriye dönük maaş / kıdem yılı farkı ödemelerinde, yasal faiz otomatik olarak uygulanmaz. Faizin uygulanıp uygulanmaması ödemenin nasıl ve neden yapıldığına bağlıdır.
Yasal faiz...
168’i doldurduktan sonra gelen her şey %10’lu” değil
168’i doldurduktan sonra gelen gece saatleri %10’lu”
İlk 168 saat → tamamı normal
Kalan 72 saatin:
36 saat gündüz → normal
36 saat gece → %10...
Kolay gelsin . Merkezimizde bir diş hekimimiz ilk kuruma geldiğinde 2012 yılında Döner Sermaye personeli olarak işlem yapılmıştır. Fakat 2019 yılında kişinin genel bütçe personeli olduğu...
Ben bu gece çalışmasının bayram nöbetinden farklı olduğunu düşünmüyorum. Nasıl ki bayram saatine denk gelen süreleri artırımlı ödüyoruz gece çalışması da aynı mantık da değil mi...
nispi sabit ek ödeme ile ilgili uygulamamı olmadığından, net birşey söyleyemeyeceğim.
sadece 1/4 bilgisayar işletmeni olan kurumumuz memurları 55+10=65 puan ödenmekte ve hatalı kayıtlarda yer...
168’i doldurduktan sonra gelen her şey %10’lu” değil
168’i doldurduktan sonra gelen gece saatleri %10’lu”
İlk 168 saat → tamamı normal
Kalan 72 saatin:
36 saat gündüz → normal
36 saat gece → %10...
ben tekrar tazminat listesini kontrol ettim. hatalı personel gösteren 3-5 kişi çıktı o da cetvel tanımlaması yapılmayıp istisnadan girildiğinden. hatalı bir personel bulunmadığından yazıyı dikkate...