Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sigorta primleri için dönemsellik kavramı gereği ödeme bir başka dönemde yapılsa dahi ilgili döneme bildirimler yapılacaktır.
diğer bir husus işe giriş bildirgesi bir ay içinde yapılmalı ve dahi...
bu kesin bir şey. sizin gibi farklı uygulayan denk gelmedim. yanlışlıkla işyeri dönemini farklı bildiren gördüm bizde zamanında bildirmişizdir belki. ama dönem konusu nettir. siz yine de kafanızda...
Yasin beyin açıkladığı gibi. kamuda 15-14 aralığı için ödeme ve dönem bu şekildedir. Biz yıllardır da bu düzende gidiyoruz.
1-30 bildirge dönemi olarak işlem yapıyorsanız bir düzeltme yapmanız...
a sendikasından çekilme işlemi için talebimden sarfınazar ediyorum diye bir dilekçe alırsanız problem kalmaz ikinci sendikaya da üyeliği hükümsüz kalacaktır
a sendikasından çekilme işlemi için talebimden sarfınazar ediyorum diye bir dilekçe alırsanız problem kalmaz ikinci sendikaya da üyeliği hükümsüz kalacaktır
ek bildirge kesenek bilgi sisteminden yapılamıyorsa fiili hizmete ilişkin matbu evrak doldurup primler daire başkanlığına göndermeniz gerekmektedir.ilgili evrak sgk resmi kuruluş sitesinden temin...
Merhabalar; bizim birimlerimizden memur kadrosunda olan arkadaşımız gün içerisinde ayağını burkuyor dr a gidiyor ve ayakta tedavi edilerek iş kazası raporu veriliyor yani 2 3 günde rapor...
kamu kurumlarında maaş dönemi 1-30 değil 15-14 aralığı ve peşin ödeme olduğundan dolayı
3-14 nisan arasını 15 mart 14 nisan dönemi için hak etmiş olacağından bildirgede kıst dönem için mart tam...
5434 Röntgen personeli 2009 yılı Fiili hizmet kodu 401101 girilmesi gerekirken sehven 401401 olarak girilmiş.Sgk ya yazı yazdık fakat düzeltme işlemlerini kendiniz yapacaksınız diye cevap yazısı...
a sendikasının üyelik sonlanma tarihi üzerinden 30 günlük süre geçmediği süre içerisinde; başka bir sendikaya hem giriş hem çıkış yapıp 3. bir sendikaya üye olmadıysa B sendikasına üyelik...
Madde 65’teki “2547 sayılı Kanun md.58’e göre ek ödeme alanlar hariç” ibaresi unvana değil, fiilen bu ödemeyi alan personele yöneliktir. Sivil savunma uzmanlarının döner sermaye ödemesi almaması...
2547 kapsamındaki ödemeler hakkında bilgim olmadığımdan net bir şey söyleyemeyeceğim.
yükseköğretim Kurumlarındakiler muhtemelen 58 e göre ek tazminat alıyor gibi bu yüzden buradan yararlanamaz...
evet 10 apunadn az bir ilave artış olanlara bu puana tamamlayın denilmekte fakat madde 65.'in birinci paragrafının sonlarında 2547 sayılı kanunun 58.maddesine göre ek ödeme alanlar hariç...
1) Kadroları genel idare hizmetleri ve yardımcı hizmetler sınıflarında bulunan ve 17/4/2006 tarihli ve 2006/10344 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan Devlet Memurlarına Ödenecek...
Verilen örnekte toplam yemek bedeli 260,89 TL olup, SGK ve vergi istisnaları ayrı ayrı uygulanmıştır. Buna göre:
158 TL’lik kısım tam istisna
82 TL’lik kısım sadece SGK’ya tabi
20,89 TL’lik kısım...
Kişi 12 saatlik vardiyada ise sağlık bakanlığı tise göre iki yemek hakkı vardır. Günlük 2 yemekte sadece bir istisna kullanacaksınız 158 TL SGK istisnası.
Kişi 12 saatlik vardiyada ise sağlık bakanlığı tise göre iki yemek hakkı vardır. Günlük 2 yemekte sadece bir istisna kullanacaksınız 158 TL SGK istisnası.