Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Dediğiniz gibi temmuz ayı için kıst maaş yapılabilir. Bir de gss hesaplayıp manuel bordro ekleyebilirsiniz. Başka türlü olabilir mi bilmiyorum ama tam maaş verip iade aldığınız durumda gss yi SGK...
3) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
Aynı Kanunun 2’nci maddesi ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun analık iznine ilişkin hükümlerinde değişiklik yapılmıştır. Buna göre memurlar için...
5510 sonrası Personel 4 ağustosda 1 yıl ücretsiz izin almak istiyor. ağustos maaşını vermeyeceğim.
1-temmuz maaşını tam vermeyim kişi borcu çıkarmamak için kbs 14 kıst maaş koduna alarak...
3) 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu
Aynı Kanunun 2’nci maddesi ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun analık iznine ilişkin hükümlerinde değişiklik yapılmıştır. Buna göre memurlar için...
Sözleşmeli Personelin Doğum İzni Süreleri Değişti: Doğum Sonrası İzin 24 Haftaya Çıkarıldı
6 Mayıs 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlükte bulunan “Sözleşmeli Personel...
Sözleşmeli Personelin Doğum İzni Süreleri Değişti: Doğum Sonrası İzin 24 Haftaya Çıkarıldı
6 Mayıs 1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlükte bulunan “Sözleşmeli Personel...
bizde yıllardır %20 mahsup işlemi yapıyor. Kanuni dayanağı gereği zaten uygulanması gerekmekteydi. Sistemde ek ödeme görünmezse sadece tamamını ödüyor. sistemde ek ödeme girilmezse %20 mahsup...
toplu sözleşme hükmü dışında kanuni bir şey olmadığından; bildirim yükümlülüğü de kişilerde olduğundan ilgiliye özel yargı kararı olmadıkça emsal kararda olsa geriye dönük çocuk yardımı ödeme...
Öde gitsin.
Çocuk yardımı ödeneği, 657 sayılı Kanun gereği doğumla kazanılan bir haktır ve geriye dönük talepte süre sınırlaması yoktur. Toplu sözleşme hükümleri bu hakkı daraltamaz. Bu nedenle...
toplu sözleşme hükmü dışında kanuni bir şey olmadığından; bildirim yükümlülüğü de kişilerde olduğundan ilgiliye özel yargı kararı olmadıkça emsal kararda olsa geriye dönük çocuk yardımı ödeme...
Konuyla alakalı bir habere denk geldim. Buna dayanarak ödeme yapılabilir mi?
Millî Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapan başvuranın çocuğu için hak kazandığı aile yardımı (çocuk) ödeneğinin...
Durum Özeti:
Ücretli öğretmen “çalışabilir” raporu almış, doğum öncesi izin sisteme girilmiş; ancak kişi çalışmadan istifa ederek SGK çıkışı verilmiş ve çıkıştan sonra doğum gerçekleşmiştir...
Evet dahil.
Programda maaş hesaplattığınızda, AYRINTILAR düğmesine tıklayarak SGK Keseneklerinin kalemlerini veya maaşa konu diğer kalemlerin nasıl hesaplandığını görebilirisiniz.
Ayrıca kendi...
Durum Özeti:
Ücretli öğretmen “çalışabilir” raporu almış, doğum öncesi izin sisteme girilmiş; ancak kişi çalışmadan istifa ederek SGK çıkışı verilmiş ve çıkıştan sonra doğum gerçekleşmiştir...
Kaynaklar bölümüne katsayı vb. değişikliklerde güncel dosyayı ekliyorum, buradan takip edebilirsiniz. Maaş kalemlerinde başka değişiklik olmazsa, excele hakimseniz siz de yapabilirsiniz. Ama...
Kaynaklar bölümüne katsayı vb. değişikliklerde güncel dosyayı ekliyorum, buradan takip edebilirsiniz. Maaş kalemlerinde başka değişiklik olmazsa, excele hakimseniz siz de yapabilirsiniz. Ama...
Üçretli Öğretmen çalışabilir raporu aldı.doğum öncesi izin sisteme girildi. kişi çalışamayınca istifa etti ayrıldı. sgk çıkışı yapıldı. Cumartesi günü de doğum yaptı.