Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanun açısından 4a sigortalıların fazla -eksik primleri ile fazla- eksik gün bildirimleri hakkında idari para cezası mutlaka uygulanacaktır.aksi için hilafında bir düzenlemeye ihtiyaç...
Eminim hepsine ihtiyaç duyulur. Ama ben farklı bir konuda isteğimi söylemek istiyorum. Programlar var mı var ama üniversite maaşları maalesef hep arka planda kalıyor. Yani program yapılacaksa da...
evet hocam bildirgeler verilmiş oluyor. Muhasebat Genel Müdürlüğünün kılavuzu genel olarak memurlara yönelik hazırlanmış gibi hiçbir örnekte işçilerden bahsetmiyor. memurlarda SGK paylarının iade...
Sürekli İşçilere Yapılan Fazla ve Yersiz Ödemelerde SGK Devlet Payının Durumu
Merhaba değerli üstatlar,
Sürekli işçilere yapılan fazla ve yersiz ödemeler nedeniyle personel adına kişi borcu...
Sözleşmeli Yabancı uyruklu Personel aşağıdaki sözleşmenin 3. maddesinin b fıkrasında belirtilen eşi ve kendisi için Ülkesinden gelme Masrafı istiyor. örnek yapan varmı
teşekkürler
iş göremezlik borca dahil edilmez net tutardan düşürülmüş hali sanirim bir önceki aya ait olan iş göremezlik tutarıdır. sendika ise borca dahil edilecek.
sendika tazminat ile sendika kesintisi...
2024 yılında açığa alınan bir personelin Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarına ait maaşları ödenmemiştir.
Daha sonra ödenmeyen maaşlar faizsiz olarak;
Haziran ayına ait maaş Mart ayında,
Temmuz...
Damga vergisini de kontrol ettim. Burada da bir uyumsuzluk görünüyor.
Damga vergisi matrahını oluşturan kalemleri topladığımızda:
1063,47 + 25.794,92 + 94,53 + 811,93 + 13.919,65 + 14.967,36 +...