evcanali' Alıntı:5434 kesenek bildiriminde hataları düzelt diyince ödenecek tutar muhasebeleşmişten fazla çıkıyor. Derece kademesi gelen kişilerde beliriyor hatalı kısımlar. Ek olarak %100...
5434 '' 5510 sayılı kanun kabul edilmeden önceki memurların tabi olduğu kanundur'' bu...Özkan Yılmaz' Alıntı:5434 nedir arkadaşlar.kesenekleri ben yaptım ikikişi ikisi de 2008 öncesi
evcanali' Alıntı:5434 kesenek bildiriminde hataları düzelt diyince ödenecek tutar muhasebeleşmişten fazla çıkıyor. Derece kademesi gelen kişilerde beliriyor hatalı kısımlar. Ek olarak %100...
Özkan Yılmaz' Alıntı:evet anladım biz de iki memur var ikisi de 5434 lü o zaman.ben yaparken hata vermedi.şimdi sözleşmelileri yapacaz ama o da muaalakta.ocak 23 mü yoksa şubat 7 mi olacak...
Ercan ÇELİKOĞLU' Alıntı:Ödeme emrinde 5510 öncesi ve sonrası için satırlar vardır.
5510 sonrasında hesaplanacak satırlar :
Malüllük,Yaslılık ve Emeklilik Primi (isveren-
Genel Saglık...
Mehmet AKDEMİR' Alıntı:evcanali' Alıntı:5434 kesenek bildiriminde hataları düzelt diyince ödenecek tutar muhasebeleşmişten fazla çıkıyor. Derece kademesi gelen kişilerde beliriyor hatalı...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.