Mutemet Arşivi MEB MYS GEÇİŞ SÜRECİ

Faruk 1 ÇİÇEK

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
Kayapınar/DİYARBAKIR
Konu Sahibi
HYS ödeme emrine girilirken, Bütünleşik projesi kapsamında bu işlemi yeni sistem üzerinden yapmaya başladığınızdan bu sayfaya erişiminiz yoktur.. denilmektedir. bu kapsamda herhangi bir...
İçeriğin tamamını görüntülemek için Özel Üye olmanız gerekmektedir.

nertas

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
İstanbul
önceki hafta KBS sisteminde hazırlamış olduğumuz tahakkuklar yeni sisteme geçilecek diye muhasebe müdürlüğü tahakkukları teslim almadı ancak ödemeler hesabımızdan düşmüş ve KBS sisteminde iadesi...

Üye silindi

Misafir
Ödenek aktarma işlemleri henüz tamamlanmamıştir. Hys den ödenmeyen ödemeler iptal. Mys sisteminden tekrar ödeme olusturmaniz gerekiyor.

firdevssahan

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
selam.. meslek liselerinde öğrenci sgk ödemeleri mys sisteminde nasıl yapılacak..

muratağaslan

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
BENİM MERAK ETTİĞİM DİĞER BİR KONU TKYS İŞLE BİR BAGLANT GÖREMEDİM BU NASIL OLACAK

Üye silindi

Misafir
Arkadaşlar şu anda mys sistemi ile Taşınır kayıt sistemi ile bir bağlantı yok. Kısa bir süre de bu bağlantı olacaktır. Ancak şimdilik manuel olarak işlem yapılacaktır.

muratağaslan

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
okullara gelen donatım ödeneklerini manuel yaptığımız zaman aldığımız malzemeler sisteme girilmemiş olacak bu bizlere sıkıntı çıkarmaz mı peki

EMRAH GÜLÜK

Mutemet Üye
Kayıtlı Üye
merhaba arkadaşlar rota tanımlamayı yapabilen var mı ? yeni rota diye giriyoruz ama kullanıcı kısmında kimse çıkmadığı için işlem yapamıyoruz.

altinekinilcemem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Çalıştığınız İl/İlçe
Konya/Altınekin
merhaba arkadaşlar rota tanımlamayı yapabilen var mı ? yeni rota diye giriyoruz ama kullanıcı kısmında kimse çıkmadığı için işlem...

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Son 10 Premium Üye Olanlar

Online istatistikleri

Çevrim içi kullanıcılar
1
Çevrim içi ziyaretçiler
957
Toplam ziyaretçi
958
Geri
Üst Alt