Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:terhis sonrası göreve başlaması için tanınan yasal süre kaç gündür. Bu uygulama yasal süreler içinde başlamaması halinde geçerli diye düşünüyorum.
emirhansayin' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:terhis sonrası göreve başlaması için tanınan yasal süre kaç gündür. Bu uygulama yasal süreler içinde başlamaması halinde geçerli diye...
Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:emirhansayin' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:terhis sonrası göreve başlaması için tanınan yasal süre kaç gündür. Bu uygulama yasal süreler içinde başlamaması...
emirhansayin' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:emirhansayin' Alıntı:Ferhad ERYILMAZ' Alıntı:terhis sonrası göreve başlaması için tanınan yasal süre kaç gündür. Bu uygulama yasal süreler...
Uzman Mutemet' Alıntı:Bu konu arap saçı olmuş benimde kafam karıştı şimdi kişi terhis olunca işe başlamak için tanınan 30 gün yasal süre içinde işe başlar ise GSS ödenmezmi ?
Ayrıca konuyu...
Ergin Cabak' Alıntı:Serdar Araç' Alıntı:Benim personelim aynı durumda ben gss ödemesi çıkmasın diye 1 mayıs işe başlatmayı düşünüyorum
1 mayıs tatil nasıl işbaşı yaptıracaksın...
Serdar Araç' Alıntı:Ergin Cabak' Alıntı:Serdar Araç' Alıntı:Benim personelim aynı durumda ben gss ödemesi çıkmasın diye 1 mayıs işe başlatmayı düşünüyorum
1 mayıs tatil nasıl...
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.