Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikli size gelen ekteki yazıya istinaden personelin kadroya atanmasından sebeple;
1- Atama onayında dayanak belirtilmiyorsa Kurum içi merkezden bir olur/onay alınması yerinde olacaktır...
Şu anda Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde bu sistemin pilot uygulamaları bazı kamu kurumlarında denenmektedir.
Özellikle büyük üniversiteler, il sağlık müdürlükleri, bazı il milli eğitim...
Arkadaşlar kolay gelsin. HYS'de ödemelerin bütün kurum için tek şifre ile yapılması ile ilgili çalışmalar varmış. Bu konuda bilgisi olan arkadaşımız varsa yardımcı olabilirmi. ( Kurumum Milli Eğitim )
Üstadım şöyle anlatayım kişinin çocuğunda 4a yazıyor mesela, soruyorum çocuğun çalışıyor mu diye Çıraklık okulunda okuyor diyor yada yaz tatili dolayısıyla çalışan üniversite öğrencisi...
Üstadım şöyle anlatayım kişinin çocuğunda 4a yazıyor mesela, soruyorum çocuğun çalışıyor mu diye Çıraklık okulunda okuyor diyor yada yaz tatili dolayısıyla çalışan üniversite öğrencisi...
bir personelimizin eşi çalışmaya başlamış ancak bildirmemiş. sistemden yapılan sorguda öğrendik. SGK döküm kaydı istedik ve sigorta başlangıç tarihi olan aydan itibaren aile yardımının iadesini...
Merhaba hocam forum sitemizdeki Erkan ZORKUL ve Mehmet AKDEMİR hocamızın yapmış olduğu programın temmuz 2025 güncellenmiş katsayılı hali ile Maaş Hesaplama Programı ekte sunulmuştur kolay gelsin...
bir personelimizin eşi çalışmaya başlamış ancak bildirmemiş. sistemden yapılan sorguda öğrendik. SGK döküm kaydı istedik ve sigorta başlangıç tarihi olan aydan itibaren aile yardımının iadesini...
genel hükümlere göre kişi borcu çıkartırsak;
10 yıldan önceki borçları tahsil edemiyoruz diye biliyorum. geriye dönün 10 yıllık borçları ilgiliye tebliğ ettiğimiz tarihten geçerli kanuni faiz...
İade alınması halinde süre sınırlaması olacak mı? 5 yıldan fazlası geri alınır mı? Faiz uygulaması olacak mı? Olacaksa ödeme tarihi mi tebliğ tarihi mi baz alınacak?
Yürürlük başlangıç tarihleri 2025 yılı içinde olan Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmelerinin(HAK-İŞ-TÜRK-İŞ) Konfederasyonuna üye sendikaların örgütlü bulunduğu ve yetki aldığı işyerlerine ilişkin...
Ilgi yazı ile; Esenler Ilçe Müftülüğü personeli xxxxxxxxxx'in vermiş olduğu dilekçesinde;eşinin açık öğretim meslek lisesi son sınıf öğrencisi olduğunu, 8 aylık staj müddetince asgari ücretın1/3'i...
diğer konuda bahsettiğim görüş buydu. Paylaşımınız için teşekkürler. Görüşe şahsen katılmıyorum Bu yüzden soran olursa kanunda bu şekilde yazıyor bilginize diyorum. kişi ne bildirirse ona göre...
Yürürlük başlangıç tarihleri 2025 yılı içinde olan Kamu Kesimi Toplu İş Sözleşmelerinin(HAK-İŞ-TÜRK-İŞ) Konfederasyonuna üye sendikaların örgütlü bulunduğu ve yetki aldığı işyerlerine ilişkin...