Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
evet maalesef bizde dün hazırlığımız olduğu halde ödenek talebi ve imzacıların süreci hızlı yapamamasından kaynaklı 16:08 de anca bitti. pazartesi Kurum hesaplarına geçecek bize talimat verip...
maalesef normal şartlarda karşılanmıyor. 15:30 öncesi muhasebece işlemi hazineye geçmeyen maaş dışı her ödeme bir sonroki gün talep edilmiş sayılıyor ve ertesi işgünü hazineden aktarılıyor...
657 memur. Ama kesenek olacakmı. Excel bordro hazırladım. keseneklerin doğruluğunu kontrol etmek için bildirim vermeyi denedim. gün sayısı hatası veriyor. yarı zamanlıda gün sayısı 14 yada 15...
tam hatırlamıyorum ama 4b için olabilir KBS hatasından kaynaklı hesaplamıyordu sanırım.
kişinin 14 günlük yarım zamanlı hesaplaması yapılmadıysa yapılarak ödenmesi gerekir.
Yarı zamanlı çalışan bir personelimiz var. Ocak 2026 14 günlük maaş farkı almadığını şimdi fark etmiş. Fark ödenmesini talep ediyor. Kontrol ettiğimizde listede adı yok ödenmemiş. Bu durum KBS...
https://denetim.ticaret.gov.tr/haberler/100-soruda-harcirah-rehberi-yayinlandi dosya boyutu fazla olduğundan yükleyemedim. Bu lınkteki dosya hem sayıştay hemde maliye görüşleri ile kıyaslamış
https://denetim.ticaret.gov.tr/haberler/100-soruda-harcirah-rehberi-yayinlandi dosya boyutu fazla olduğundan yükleyemedim. Bu lınkteki dosya hem sayıştay hemde maliye görüşleri ile kıyaslamış
Bizim seminerlerde de benzer durumlar oluyordu.
Örneğin uçakla ulaşım mümkündü ve idarece seminer tarihinden 1 gün önce intikal yeterli görülmesine rağmen personel 2 gün önce gidip keyfi konaklama...
harcırah kanunu madde 14 te
ve maliyenin şu sunumunda özetlemiş aslında;
https://ms.hmb.gov.tr/uploads/2019/07/87055harcirah-mevzuatipdf.pdf
harcama belgeleri genel tebliğindeki istenilen...
Kamu Zararlarının Tahsiline İlişkin Usul Ve Esaslar Hakkında Yönetmelik Kapsanında yersiz ve fazla ödeme yapılan personelden tahsil edilen anapara ve faiz tutarının belli bir bölümüne yatırılması...
5510'lu personelde "maaş ek göstergesi farklı, emekli ek göstergesi farklı" diye bir uygulama YOKTUR. Bu kural sadece 5434'lülere özgü (Ek Madde 67). Yapılacak iş: Önce personelin ilk göreve...
işte 5510 sayılı personelde KBS de maaş ekgöstergesine düşük ekgöstergesini emekli ekgöstergesine de yüksek ek göstergeyi girdiğimizde düşük ek göstergeden prim hesaplıyor. aradaki farkı kişiye...
nakil gelen 5510 personelin atama onayında maaş ekgöstergesi 1400 emekli ek göstergesi 2800 (sanırım yüksek ekgöstergeli çalışırken geri düşük ekgöstergeliye atanmış) KBS ye bu şekilde girildi...
okan32 Kullanıcımız yeni bir kaynak oluşturdu:
Emekli Yolluk Bordro Oluşturma Programı - Emekli Yolluk Bordro Oluşturma Programı
Bu kaynak hakkında daha fazla bilgi ...
İyi çalışmalar.
HYS'de dünden beri aşağıdaki hatayı alıyorum:
"Ödeme emri belgesi ile ilişkilendirilmek istenen e-faturaların ilişki durumları uygun olmadığı için işlem gerçekleştirilemez...