Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Öncelikte MYS sistemine giriş yapıp Yolluk sürecini başlatmanız gerekiyor. resimde ekledim.
Kime hangi personele yolluk yapacaksanız onun T.C. si kademe derece ibanı giriyorsunuz görevli olduğu...
Bir çok görüş yazısı var ama uygulama birliği yok
https://www.maasmutemeti.com/forum/konu/geriye-donuk-odenmeyen-cocuk-yardimi-hakkinda.27195/post-132669
bunu bende merak ediyorum da. maalesef bilmiyorum. muhtemelen eski verilerin son 5 hanesiyle geçmişten bugüne gelen rakamları alıyor olabilirler diye düşünüyorum. eskiden böyle virgül sonrası 5...
Geçici görev yolluğu için E Devletten yolluk bildirimi oluşturma kısmında Birim Amiri tanımlama işlemleri nasıl yapılacak bilgisi olan var mı.
KYS de böyle bir görev tanımı yok yada sistem yeni...
Merhaba Değerli Meslektaşlarım,
Yolluk hesaplama konusunda pratik araçların kısıtlı olması ve güncel kanun/mevzuat değişikliklerinin takibindeki zorluklar nedeniyle, hem biz mutemetler hem de...
Hayır. Gelir Vergisi Kanunu'nun 63 üncü maddesi uyarınca ücret matrahının tespitinde indirim konusu yapılabilecek şahıs sigorta primleri; ücretlinin kendisi, eşi ve küçük çocuklarına ait primlerle...
Yolluk hesaplama konusunda pratik araçların kısıtlı olması ve güncel kanun/mevzuat değişikliklerinin takibindeki zorluklar nedeniyle, hem biz mutemetler hem de...
Hayır. Gelir Vergisi Kanunu'nun 63 üncü maddesi uyarınca ücret matrahının tespitinde indirim konusu yapılabilecek şahıs sigorta primleri; ücretlinin kendisi, eşi ve küçük çocuklarına ait primlerle...
15sinde kadroyu hakettiği için 14 günlük memur maaş farkını yapamazsınız sözleşmeli olarak yapacaksınız ve sgk çıkışını 14 günlük maaş farkını dahil olacak. sgk çıkışlarını acele etmeyin 10 gün...
Merhaba,
Konuda bahsedilen ödemeleri personellerin talepleri doğrultusunda İlçe olarak yaptık. Ödemelerde kullandığım excel tablosu ve başka bir örnek tablo daha vardı onları paylaşıyım. Umarım...
Merhaba, mahkeme kararına istinaden öğretim üyesi taahhüt ve kefalet senetlerinin iptal edilerek iade edilmesi veya feshedilmesi işlemi sonucunda çıkarılacak ödeme emrinde tekrar damga vergisi...
15sinde kadroyu hakettiği için 14 günlük memur maaş farkını yapamazsınız sözleşmeli olarak yapacaksınız ve sgk çıkışını 14 günlük maaş farkını dahil olacak. sgk çıkışlarını acele etmeyin 10 gün...
14 günlük fark ödemesini sistem personelin hak ettiği statüde haziran ayında sözleşmeli maaşı hak ettiğinden sözleşmeli olarak hesaplamaya dahil ediyor. Kadroluda maaş darkında yer almıyor.
Sayarken ayrılış yaptığınız günü hesaba katmadan yani 20 sinden başlayarak 10 gün sayılır.
Eğer 10.gün hafta sonuna denk gelirse takip eden ilk iş günü çıkış olur. Sizin örnekte 29 son.
Eğer kişi 4bliyse 4447 sayılı yasaya tabi işsizlik sigortasına tabi olmayan sözleşmeli personel tikini işaretleyip çıkış yaparsanız süre 30 gün olarak uygulanıyor.