Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sosyalleşme Bölgesi olarak nakil gidecek personel, il müdürlüğü başlayışa geldiğinde yeni kurumunu belirleyecek, Yani muhatabımız henüz netlik kazanmadığından işlemleri tek taraflı olarak yapma...
MADDE 51 hükmü açık olup, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu m.4/B kapsamında “idari büro görevlisi” veya “idari destek personeli” unvanıyla sözleşmeli olarak istihdam edilen personele, 375 sayılı...
toplu sözleşmede bulamazsınız ne yazıkki. kamu hakem heyetinde 2. kısım kamunun geneline yönelik olan kısımda yer almaktadır.
https://resmigazete.gov.tr/eskiler/2025/08/20250827-18.pdf
maddede belirtildiği üzere +10 puan idari destek ve idari büro görevlileri için verilmektedir.
bu ünvanda olmayanlar bu madde kapsamında +10 puan almazlar.
bizler hala mal müdürlüğü vergi numarası ve iban a iade yapmaktayız defterdarlık daha iban ve vergi no açılmadı dedi prim iadeleri için eskiye devam ediyoruz hala.
Hocam, durum dediğiniz gibi kimin ne yaptığı belli değil. İsterseniz şöyle bir yazı yazın gönderin
T.C. ……………………. KURUMU
Sayı : …………………….
Konu : Kesenek Prim İade Sistemi Muhasebe Birimi...
Karşı kurum ile anlaşabilirseniz veya aranızda bir diyalog varsa NAKİL seçeneğini kullanın.
Nakil seçeneğini kullanırsanız bildirge verirken çıkış tarihi girmeden 30 gün bildirebilirsiniz. Karşı...
Kpss ile memuriyete atanma iş akdinin feshi için geçerli bir sebep değil maalesef. Kıdem tazminatı ödenmemeli. Hatta ihbar sürelerine uyulmamış ise kişiden ihbar tazminatı alınmalı.
Kpss ile memuriyete atanma iş akdinin feshi için geçerli bir sebep değil maalesef. Kıdem tazminatı ödenmemeli. Hatta ihbar sürelerine uyulmamış ise kişiden ihbar tazminatı alınmalı.
Belediye gelirleri kanunu
2. Elektrik ve havagazı tüketim vergisi:
Konu:
Madde 34 – Belediye sınırları ve mücavir alanlar içinde elektrik ve havagazı tüketimi, Elektrik ve Havagazı Tüketim...
Yani 3 gündür araştıyorum. Faturada yazan mal ve hizmet alımı toplamının damga vergisi matrahı olduğu sonucuna vardım. Fatura paylaşılsa daha net olur. Benim paylaştığım örnekte arada elektrik ve...
icra kesintisine ilişkin emanet kodu; Harcama birimler tarafından yapılacak kodlar listesinde yer almamaktadır. Bu sebeple muhasebe tarafından işlemlerin yapılması doğru olacaktır.
HYS de...
Toplam yatak sayınızın %5 kadar personele yataklı servis sorumlusu puanı girebilirsiniz bu uyarıyı veriyorsa sayıyı aştığınız anlamına gelir ya da yatak sayınızı EKOBS'a yanlış girdiniz eğer yatak...
ayın 15 i zaten aybaşı olduğundan aybaşını takip eden aybaşı şeklinde uygulamak yanlış olacaktır.
14ü 4b li olarak bittiği için 15 şubat 2026 itibariyle kadrolu maaşı hak eder. bu şekilde uygulama...
Evet hocam SGK da ters iş yeri diye birşey varmış onu düzelttirince ayrılış bildirgesindeki dönemler aralık 2025 ve ocak 2026 oldu ve çıkışını verebildik.