Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maaşlarda asgari ücretin brütü kadar damga vergisi matrah istisnası uygulanıyor ya yemek içinde günlük 240 istisna uygulandığında brüt asgari ücretten daha fazla damga vergisi matrah istisnası...
DEVLET MEMURLARININ YARIM ZAMANLI ÇALIŞMA HAKKININ KULLANIMINA İLİŞKİN 2025/13 SIRA NOLU KBS DUYURUSU
657 sayılı Devlet Memurları Kanunun ek 43 üncü maddesi gereğince, Devlet Memurlarının Yarım...
Yazı yazmanıza gerek yok ret ve iade modülünden kendiniz ödeme emri ile kişi paylarını ödeyebilirsiniz genelde muhasebe birimleri tahsilat olarak kaydediyor bu şekilde gelen tutarları tahsilat...
Burda muhakekat mı yoksa kurumların hukuk birimi mi devreye girer? Buna benzer bir durumu bende yaşıyorum. Kişi borcu çıkardık ( kphys-sgk entegrasyonu - yersiz ödenen aile ve çocuk yardımı )...
Madde 5 – Giyim ve kullanma süresi bakımından beraberliği sağlamak amacıyla;
a) Kışlık kıyafete ait giyecek eşyaları Eylül-Ekim aylarında,
b) Yazlık kıyafete ait giyecek eşyaları Nisan-Mayıs...
elde tutma mecburiyeti yok. ancak, biz sistemsel şeylere güvenemediğimizden 1 nüsha bordro dökümü ve ödeme emri belgesi alıyoruz.
ayrıca bilgisayar üzerinden de bordro dökümlerini aylık bazda pdf...
Bu entegrasyon çalışması ile Muhasebe Müdürlüğüne evrak gönderilmiyor peki kendimiz için bir suretini tutma mecburiyetimiz var mıdır? Sizlerde uygulama nasıl
6245 sayılı harcırah kanunu
Ehliyet tespiti, imtihan ve hava değişimi için başka yere gönderilenler:[7]
Madde 18 – (Değişik: 11/12/1981 - 2562/8 md.)
(Değişik: 17/4/2008-5754/78 md.) Memurlar...
01.01.30 Ödenekler
İlgili mevzuatı gereğince üniversite ödeneği, idari görev ödeneği, geliştirme ödeneği,
eğitim öğretim ödeneği, akademik teşvik ödeneği, öğretim yılına hazırlık ödeneği, yargı...
Aydında faal havaalanı yok. Samsun-İzmir arası uçak, İzmir-Aydın mutat vasıta ödenmesinde herhangi bir sakınca yok. ( Görevlendirme onayında uçak belirtilecek ) Havalimanları Web Siteleri
160 sayılı Devlet Memurları Kanunu Genel Tebliği
https://www.resmigazete.gov.tr/eskiler/2006/05/20060511-5.htm
4- Kararın 6 ncı maddesinin birinci fıkrasında, zam ve tazminatların ödenebilmesi...
İade alınması halinde süre sınırlaması olacak mı? 5 yıldan fazlası geri alınır mı? Faiz uygulaması olacak mı? Olacaksa ödeme tarihi mi tebliğ tarihi mi baz alınacak?
hocam dorudan atanan personeli tam yaparsınız, valilik diğer eşi nereye verirse ona göre başladığı kurum yapsın. mahalli dışı ise tam yaparlar , eşinin yanı olursa yarım verirsiniz.
SOSYAL GÜVENLİK KURUMU SİSTEMİ İLE ENTEGRASYON
SIRA NO: (2025/11)
Bilindiği üzere, aile yardımı ödenmesinde Kamu Personeli Aile Bildirim Sistemi aracılığı ile personel bildirimi esas...
Dönem tayinleri kapsamında nokta atama ile x şehrinin y ilçesine atanan eş (kadın) ile eş durumundan x şehri valililik emrine atanan eş (koca) personellerimiz var.
Nokta atama ile atanan...